Montseny

Montseny Per participar-hi, cal inscripció prèvia

Sismologia a Fontmartina

Estació Biològica del Montseny. Fontmartina. Autor: XPN
Estació Biològica del Montseny. Fontmartina. Autor: XPN
10/11/2019

El dissabte 16 de novembre, a l'Estació Biològica del Montseny. Fontmartina del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny es realitzarà l'activitat 'Sismologia a Fontmartina'. La proposta, la primera d'aquestes característiques a l'Estació Biològica, és oberta a tothom i està pensada com un dia per aprendre i experimentar sobre aquesta ciència, en general, i sobre els terratrèmols, en particular. Cal inscriure's prèviament.

Montseny Aplega les novetats dels darrers tres mesos

Nova edició del butlletí de notícies del projecte Life Tritó Montseny

Tritó del Montseny. Autor: Iñaki Relanzón
Tritó del Montseny. Autor: Iñaki Relanzón
10/11/2019

El passat mes d'abril es va editar el primer número del butlletí digital que recull les novetats del projecte Life Tritó Montseny i que té una periodicitat trimestral. Ara, ja podeu consultar el tercer butlletí de notícies. El butlletí s'edita en català, castellà i anglès.

Montseny | Foix | Garraf | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Es va presentar el servei de transport públic integrat 'Bus Parc' i el mapa d'empreses CETSCAT

La Xarxa de Parcs Naturals, present en el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat (ENS) 2019

Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
10/11/2019

Amb el lema 'Ecoturisme tot l’any' com a repte de futur, la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme, va organitzar els dies 23 i 24 d’octubre el II Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya. L'esdeveniment va tenir lloc al Centre Fluvial del Delta, a Deltebre (Baix Ebre).

Montseny Amb més municipis i la incorporació de la categoria de begudes

El 4t Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny, en marxa

Sessió de Fogars. Autor: Mariano Pagès
Sessió de Fogars. Autor: Mariano Pagès
10/11/2019

Seva va tornar a inaugurar el calendari de la competició, que aquest 2019 arriba a la quarta edició. Campins, Cànoves i Samalús i Tagamanent s’estrenen enguany i juntament amb Arbúcies, Fogars de Montclús, Montseny i Riells i Viabrea completen la llista de municipis d’aquesta convocatòria. Aquest any presenta la novetat d’incorporar també receptes de begudes. Recordeu que per participar només cal viure dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El 2 de novembre al Parc Natural de Sant Llorenç i el 16 de novembre al Parc Natural del Montseny

Dues darreres rutes teatralitzades inclusives de l'any

'Emboscada', a Sant Llorenç. Autor: CIMA
'Emboscada', a Sant Llorenç. Autor: CIMA
27/10/2019

Aquest mes de novembre, no us perdeu les darreres rutes teatralitzades inclusives d’enguany al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Consulteu les dates i feu la vostra reserva. Són gratuïtes.

Montseny És la 19a edició

S'edita l'agenda escolar 2019-2020 del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Agenda escolar 2019-2020. Autor: XPN
Agenda escolar 2019-2020. Autor: XPN
27/10/2019

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ha editat l'agenda escolar del curs actual, una publicació vinculada amb el programa educatiu 'El Montseny a l’escola', organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

Montseny Conferència sobre projectes com el Life Tritó Montseny que treballen per frenar pèrdues de biodiversitat

Els amfibis i el canvi climàtic

Cartell de la xerrada. Autor: GRENP
Cartell de la xerrada. Autor: GRENP
24/10/2019

L'Escola de Natura de Parets del Vallès (GRENP) va acollir el 26 de setembre una conferència sobre els amfibis i el canvi climàtic de la mà d’Albert Montori.

Montseny A l'Escola de Natura de Parets del Vallès (GRENP)

Bodypaint For Conservation

Bodypainting. Autor: Jaime Culebras
Bodypainting. Autor: Jaime Culebras
24/10/2019

El dilluns 7 d'octubre, a l'Escola de Natura de Parets del Vallès (GRENP) es van fer dues sessions de bodypainting centrades en el tema de la conservació d’espècies en perill d’extinció.

S'estan mostrant 11 - 20 de 20 resultats.